Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Nieuws

Laatste week Sticky Campus op bezoek bij de Universiteit Utrecht

De Sticky Campus is een digitale onderwijsruimte die elke 2 jaar wordt vernieuwd met de nieuwste technieken. Het fenomeen is overgewaaid uit Engeland. De kracht van de Sticky Campus is dat ze een paar weken op 1 plek blijft, en dat docenten zelf kunnen experimenteren met de technieken en kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn op didactisch vlak. Het draait niet alléén om de techniek en inrichting, maar deze maken het wel mogelijk om onderwijskundige vernieuwing toe te passen.

Programma Sticky Campus: vrije inloop en workshops

De Sticky Campus is deze zomer helemaal vernieuwd en staat op de campus van de Universiteit Utrecht. SURF en de Universiteit Utrecht nodigen je van harte uit om langs te komen. Naast de vrije inloop is er een programma samengesteld met enkele workshops. Daar kun je bijvoorbeeld zelf ervaren wat het is om in groepsverband te werken in een optimale samenwerkingsomgeving of om deel te nemen aan een virtueel college. Je kunt ook met studenten experimenteren en onderzoeken welke mogelijkheden deze technologie je brengt.

The Sticky Campus @ Utrecht University

Victor J. Koningsbergergebouw, Ruimte 2.24
Budapestlaan 4b, 3584 CD Utrecht

Kijk hier voor meer informatie