Teaching & Learning Lab

Inspiratiecafé

Agenda

17 november 2022
16:00 - 17:00
BBG 3.22

TLL Inspiratiecafé

Het Teaching & Learning Lab is er om te experimenteren, en daar hoort bij dat we af en toe nieuwe techniek en meubilair aanschaffen.
Kom je donderdag 17 november kijken naar onze nieuwe Interactive Whiteboards?  We verzorgen een korte introductie van de nieuwe mogelijkheden en docent Anna Shvartz komt ons wat laten zien over hoe ze IWB’s gebruikt in haar wiskunde onderwijs.
Daarna verschuift het zwaartepunt naar het publiek; jullie zijn vrij om zelf met de IWB’s aan de slag te gaan. Hoe kun je ze toepassen in jouw onderwijs? Wat werkt wel, en wat niet? En waarom? Wat is de toegevoegde waarde? Alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

We kijken er naar uit jullie de 17e weer te mogen ontvangen!

 

Wil je voortaan via outlook uitgenodigd worden voor onze cafés? Schrijf je dan in voor onze mailinglijst.