Teaching & Learning Lab

Inspiratiecafé

Agenda

14 april 2022
16:00 - 17:00
Online, in de Virtual Classroom

Inspiratiecafé

Wat is een goede mix van persoonlijk en online leren (of misschien hybride leren)? Hoe zorg ik ervoor dat mijn leerlingen betrokken zijn? Op donderdag 14 april staat het TLL Inspiratieafé in het teken van de balans tussen persoonlijk en online leren. Docent Thomas Walther zal het café starten door zijn ervaringen te delen, zowel online als op locatie. Na afloop zal Veerle Ottenheim, PhD-student hybride leren, een impressie geven van haar interviews met een aantal UU-docenten, over hun ervaringen met hybride onderwijs. Zij zal aangeven welke factoren van belang zijn bij de keuze voor persoonlijk en/of online lesgeven.
Dit Inspiratiecafé gaan we hosten vanuit de Virtual Classroom, die speciaal is gebouwd voor online onderwijs. Tijdens het café ervaar je dus online onderwijs vanuit het studentenperspectief!

De Virtual Classroom maakt gebruik van het platform ‘WeConnect’ van Barco. Alleen de Google Chrome browser wordt hiervoor ondersteund. Maak alsjeblieft een account aan bij WeConnect via de link hierboven, vóórdat de sessie begint.

Als je problemen hebt met het platform van Barco, kun je een mail sturen naar j.b.bax@uu.nl. We doen ons best om alle mogelijke problemen te verhelpen.