Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Agenda

9 april 2020
16:00 - 18:00
Microsoft Teams, zie link

TLL inspiratiecafé – volg dit online!

TLL inspiratiecafeHet Teaching & Learning Lab organiseert iedere maand een inspiratiecafé. Afwisselend komt daar een verhaal van een docent, een student of een interessante onderwijstool aan bod. Maar bovenal is er gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen over onderwijs onder het genot van een hapje en een drankje.

Al het online onderwijs en thuiswerken heeft ook ons geïnspireerd en daarom gaat het Inspiratiecafé gewoon online door. Jij bent verantwoordelijk voor het drankje uit de koelkast en wellicht een (frituur) hapje, dan verzorgen wij de Inspiratie!

Tijdens het Inspiratiecafé van donderdag 9 april nemen Maryse Leloup & Daan Fraanje je mee in het thema duurzaamheid. Wat zou jij kunnen doen om je onderwijs duurzamer vorm te geven? Juist als docent speel je een ontzettend belangrijke rol in het benaderen van het thema Duurzaamheid. Zowel inhoudelijk in de leerstof van je cursus, maar ook in de mogelijkheden om je cursus zo duurzaam mogelijk te ontwerpen. Ben jij als docent benieuwd hoe je met jouw cursus kan bijdragen aan een duurzamere maatschappij? Of heb jij zelf hier goede ideeën over die je wilt delen met collega’s? Kom dan online langs!

Wanneer: donderdag 9 april
Hoe laat: Van 16.00-18.00 uur
Waar: Microsoft Teams, klik op de link om je aan te sluiten bij het team
Aanmelden: Vrije inloop, ook na 16 uur

Extra informatie: Geïnteresseerden kunnen zich aansluiten bij het team en op de dag zelf starten we in het channel een meeting. Gedurende de hele meeting kunnen geïnteresseerden zich gewoon aansluiten door op de link te klikken en in het channel de meeting te ‘joinen’.