Logo Universiteit Utrecht

Teaching & Learning Lab

Nieuws

Design Thinking sessies: Ontwerp de toekomst van ons onderwijs

Help mee om de toekomst van ons onderwijs vorm te geven op 22 november tijdens de Design Thinking sessies.

Het onderwijs dat wordt aangeboden door universiteiten is in transitie: van campusonderwijs naar online en blended onderwijs, van one-size fits all tot onderwijs op maat en van lesgeven tot tutoring. Deze trends bieden tal van opties en daarvoor hebben wij jouw hulp nodig. Gedurende de hele dag heb je de kans om deel te nemen aan een van de drie sessies over Design Thinking. In deze sessies werk je samen met anderen, studenten, docenten en universitair personeel. Je krijgt ondersteuning van ervaren experts en coaches. En jouw team zal een pitch houden over het meest veelbelovende idee tijdens het jaarlijkse TLL Herfstfestival. Zo heb je samen met je team impact.

De Design Thinking sessies zijn bedoeld voor studenten, docenten, universitair personeel en iedereen die interesse heeft in de vernieuwing en verbetering van lesgeven en leren. De enige voorwaarde is dat deelnemers ermee instemmen om de volledige sessie bij te wonen en actief deel te nemen.

Meer informatie en aanmelden